Pages

Sunday 7 October 2012

Home sweet home

Pärast pikki, raskeid ja higiseid tööpäevi Olümpial & Paraolümpial otsustasin tulla Eestisse puhkama enne kui järjekordne õpiaasta algab. Üliodavad piletid sai ostetud 24ndast septembrist kuni 5nda oktoobrini. Kuskil nädal enne lendu tuli aga väike paanika peale, kuna kõigepealt kaotasin oma ID kaardi ära ning passi mul polnud, sest see oli kodus... Eestis. 





Pikk lugu lühidalt - sain pärast paari rännakut Londoni, Eesti saatkonnast nö ajutise ID kaardi, millega sain koju naasta. Alguses oli väike hirm ka, et mis saab kui mõni mustik peaks seda kontrollima... siis oleks küll vast pees. 



Igatahes ükski mustik mind õnneks ahistama ei tulnud ning pääsesin selle paberiga ilusti lennule.

Eestis olin enamus aega kas perega või siis Gertrudiga. Paar päeva veetsin ka Tartus ning veendusin, et Katrin on sama tore moosipall kui vanasti. Oliveri ja Madisega jõudsime veel autonäitusel ära käia. Seal kohtasime ka KITTi. Ainult Michael oli kuskile kadunud... 



Pärnus olles otsustasin veel endale matkakoti osta, mida oli hädasti vaja, sest varsti tuleb järjekordne reis Glaramarale. Eks selle ostuga oli ka huvitav lugu. Nimelt sain tänu Karmenile -20% kuna ta on aplinismiklubis, s kaiiski Pärnussa sellist nimekirja ei tunnistanud. Alguses tädid helistasid mitmesse kohta, et mis jama see on aga lõpuks lükkasid sooduka ikka sisse õnneks. Kott on muidu igati super aga ainuke mure on koti suurus, kuna tegelikult on see 55+10 siis loodetavasti mahub ikka kogu varustus sinna sisse ära, aga eks Glaramaral saab seda testida.


Eks see aeg lendas ikka kiirelt ja juba ma nüüd olengi siin, tagasi mustikute keskel. Järgmine nädal algab ka minul ülikool ja töö pihta ning nädalavahetusel ka sukeldumiskursus. Tegelikult pidi see olema juba see nädal aga kui kohale jõudsime polnud seal kedagi ja öeldi, et nende andmete kohaselt peame alles järgmine nädal tulema, kuigi nad saatsid meile kirja ja palusid 6 & 7 oktoober kohal olla. Mingi aeg teeme ka väikse vabatahtliku reisi kuskile mägedesse. Läheme koristame veidi prügi ja saame selle eest ka hinde. Ma nüüd ainult ei tea mida see õpetaja hindab, kas kilode pealt või kuidagi muud moodi aga eks näis.




0 comments:

Post a Comment