Pages

Monday 7 May 2012

Päev Wembley's & Villa viimane tööpäev

5ndal mail jõudis kätte see päev, mil töötasime FA CUPi finaalil Wembley's. Mängisid siis Liverpool ja Chelsea. 



Kuigi raha hakkas alles 12:30 tiksuma, siis me pidime juba hommikul kell 8:15 stardi valmis olema. Siiski viibis see mõnusalt üle poole tunni, kuna mingid mustad ei tunne kella. Alguses öeldi ka kohe ära, et mingeid peatusi ei hakka tegema, kuna on kiire aga korra ikkagi peatusime ühes "service's" ja saime pissul käia. Kohale jõudsime alles pärast 12, kuigi pidime 11:30 juba sign in'is olema. Aga seal selgus, et need kaks musta, kes hilinesid ei saagi tööle, kuna nad pole habet ajanud. 



Eks nad oli jah jubedalt karvased aga no mida sa sellistelt ikka ootad. Mänedžer ütles ära, et "I'm very delighted that you have come here, but I can't let you work. Don't worry, you'll get payed for the whole day and I'll give you some lunch money." Siis nad üritasid seal midagi kaubelda, aga see vana ütles ära et kui raseerida ei taha siis minge minema. Siis selgus veel, et ka Priit, kellel oli paar udemekarvakest lõua otsas, ei saa ka sisse. Ega sel onul midagi muud ülejäänud kui lippas omal autosse ja tõi raseerimis vahendid habemikkutele. Huvitav oli see, et mustadega oli ta kuidagi väga tolereeriv aga Priiduga kuidagi karm. Igatahes unustasin mainida, et sinna jõudes nägime ikka tohutult palju inimesi sign in'is. Kokku oli tol päeval 9000 töötajat ning meie saime need kõige magusamad kohad töötamiseks ehk siis boxid. Kõigile teadmiseks siis, et üks box maksab kuskil veerand miljonit naela ehk siis natuke alla 5 miljoni eesti krooni.

Pärast turvakontrolli läbimist anti meile Wembley vorm, mis oli lihtsalt mingi must triiksärgi laadne asi. Jagati ka boxidesse laiali ära. Enamus inimesi olid üksinda boxis, kuid osad said ka mitme peale. Kõik sõltus külaliste arvust. Kuna ma polnud varem boxis töötanud, siis mind abistas üks kohalik kala nimega Carl. Alguses küsis kohe, et kumba boxi teha tahan, siis pmst lampi valisin ühe, mis aga osutus pahaks valikuks. Sain ka mõned pildid ruttu tehtud.

Vaade staadionile minu boxist
   

   

 




Kohe kui kõik kohale jõudsid oli aru saada, et tegemist on mingite tavaliste inimestega, kellele firma oli välja teinud, sest neli pilukat, kes esimestena jõudsid, läksid lausa hulluks. Aga jah, töö iseenesest kerge. Tõin lihtsalt söögi neile ette ja tellisin õlli juurde kui neil otsa sai. Nägin kickoffi ära ning mängu ka. Süüa ja juua sai seal ka korralikult. Kõrval boxis jäi neil terve ~120 £ maksev šampa pudel üle, mida sai ka mekitud pärast. Ega seal midagi erilist ei olnudki. Kuna mul olid suht sellised tavalised inimesed, siis nad otsustasid tippi mitte jätta. Carlil aga seevastu vedas, tal oli boxis mingid multimiljonärid, kes omasid suvilat Bahamal ja olid ta vastu üsna helded ilmselt olnud. Aga vähemalt on mäng nähtud ja finaalis käidud.

Järgmine päev oli tööots jälle vanas heas Aston Villas. Mängisid Villa ja Tottenham, kui ma õigesti mäletan. Suht masendav oli pärast Wembley Boxe Villa kohvikioskisse ronida. Aga no see oli viimane hooaja mäng. Sai siis ka suur sõpsikas kõigi töötajatega tehtud. Ei teagi mis see lõplik seis jäi aga kui me lahkusime siis oli 1:1 veel. Igatahes pärast rongijaamast väljumist leidsime huvitava pakkumise ühe pubi/baari eest.

0 comments:

Post a Comment