Pages

Friday 24 February 2012

Kolmas päev



Pärast hommikusööki ostsime päeva pileti ning sõitsime bussiga linna. Läksime double deckeriga (enamus busse sellised). 




Picture


Kõigepealt astusime ühest pubist läbi. Sitaks kena koht. Väljast näeb eriti royal välja, sees oli vist mingi teatri saal isegi. Võtsime siis kohvi ja õltsi sealt ja vaatasime “rugbit”. Iirima mängis Austraalia vastu ning võitis, mis oli suur üllatus 15-6 oli siis seis. Eriti hea oli see kui üks tüüp võttis palliga vastase pmst sülle ning viis üle joone, et punkt saada.




Picture

Picture

Pärast näitas Keith meile üht suurt raamatupoodi, kus oli varem pank olnud. Midagi erilist ei olnd aga see eest hea pleiss peo jaoks. Tervelt 4 korruse peal saaks laaberdada.




Picture

Nägime ka mingeid aktiviste, kes värbasid inimesi mässule. Siin mingisugused avalikud cutid ja kõik uluvad ja tahavad veidi mässata. Igatahes käisime mõnes fancys poes. Tegin telfile Top Upi. Keith jättis meid Maxiga linnapeale. Käisime Macis. Elusees ei lähe enam sinna tagasi. Purks nägi välja ning maitses nagu sitt, friikad olid maitsetud, neegrid igalpool. Max õnneks nagu mina, pole varem nii suurt hunnikut neegreid näind. Linna peal ringi käies vaatame tavaliselt mõlemad suu ammuli selliseid…




Picture

Kurb on see, et peame neid mustadeks hüüdma. Nigrot kasutame siis kui neid lähedal pole. Ei tahaks peksa kohe saada.
Täna kell 3 tulid ka Steve ja Janet mulle järgi. Jällegi väga lahedad inimesed. Kodu on sitaks ilus. Neil on kolm koera. Üks on Claire’i oma. Stevel garaažiš 1100 kuubikuline bike, päris kena asjandus. Igatahes hakkasime Janetiga kohe maailma poliitikast rääkima. Ju tahtis mind testida ilmselt. Rääkisime siis olukorrast Palestiinas, Inglismaa ajaloost, USAst ja Obamast, 9/11 (see oli isegi väga huvitav, nimelt lendas ta kõigest 4 päeva hiljem USAsse ning see oli esimene lennuk, mis sinna lubati), siis Wikileaksi võtsime ette jne jne. Tutvustati maja mulle ning panin asjad oma tuppa. Päris kena on. Uues kodus pidavat veel suurem tuba olema (wifi, xbox, playstation pidavat ka olema). Pärast tehti mulle selgeks, et sõna neeger ei tasu siin kasutada. Küsiti kohe, et “You wouldn’t like it if you would be called… Shit, do you.” Ega jah, tegin talle siis selgeks, et nigro on nigro, ega mina tema nahavärvi muuta saa.
Kuskil kella 6 paiku panime ajama. Ostsime mulle poest õltsi. Kui maksma läksin siis andsin doki asemel kogemata panga kaardi. Aga need ei saanud aru ning otsisid meeleheitlikult sünnikuupäeva. Lõpuks kui kanali juurde jõudsime kus läbu oli siis näitasid ka oma paati. Kahjuks seekord siiski sõitma ei läinud. Jõudsime ühte majja, kus kohtasin oma uusi semusid. Enamus sellised 60-80. Polnd neil viga midagi. Söök toodi ette, polnd paha. 




Picture


Pärast sai isegi magustoitu ja kohvi. Mängisime loteriid ja viktoriini. Pmst nagu mingis ameerika filmis, tädid ja onud kogunevad ühte kohta ja mängivad loteriid. Toimus ka punumisvõistlus. Mina kui aukülaline valisin võitja välja. Steve ja Janet tuletasid enne valimist meelde, kus ma magan ja söön. Mõni pakkus altkäemaksu. Ei valinud kumbagi neist ning õnneks hetkel on katus peakohal. Jõime siis kohalikku õltsi ja siidrit seal. Kuigi see polnd siider, pigem nagu mingi vein. Väga tore oli, sitaks nalja sai. Kuigi mina naljadest aru ei saanud.Koju jõudes viisime kutsad jalutama. Naabruskond mõnus.


Picture

0 comments:

Post a Comment