Pages

Friday 24 February 2012

Ülikool

Kolisin oma uute koju. Päris hea koht on. Maja lähedal kohe raudteejaam, seega saan kiirelt igapäev Birminghami kesklinna. Majas on avar köök, vannituba, elutuba, 2 magamistuba ning väikese tiigiga aed. Nädalas maksan 85£ renti, mille sisse kuulub wifi, vesi, prügi, elekter ning küte. Korterisse olen ise ostnud ainult endale suure rätiku. Elutoas on näiteks suur laiekraan teler, xbox, PS3 ja suured mõnusad sofad. Vahel kisub õhtuti veidi külmaks ainult.


Picture



Rongijaamast ülikooli on umbes 5-10min tee läbi peatänava. Ülikool ise on 11 korruseline. Polegi seda veel täielikult avastada jõudnud, kuid üsna norm tundub olevat. Praad + kohv on näiteks 3.10 £. Praegu on Orientation Programme, mille jooksul tutvustatakse meile kõike, mis seondub linna ja kooliga.

Koolist siiamaani positiivne mulje. Avastasin, et Ene Kõo pilust kaksikõde töötab minu ülikoolis. Täitsa vinge mutt on. Sama lühike ning samamoodi hingega asja juures. Eriti tore on see, kuidas ta kogu aeg silmi pilgutab ning põhiline sõna on "masta". Täna rääkis meile kooliga kohandumisest üks pede. Vasakus kõrvas pisike junn ning hoiak oli väga homolik. Rääkis ka nagu tüüpiline pede.
Esimene päev kui rongiga ülikooli läksin ei teadnud, millises peatuses maha minna. Õnneks nägin mõnda tuttavat asja ja hüppasin tolles peatuses maha. Tagasi oli juba keerulisem tulla. Istusin esimese rongi peale. Siis kuulsin kõlaritest:" This is the express line to Stratford". Sel hetkel hakkasin mõtlema, et express liin ju eriti vahepeatusi ei tee ning jooksin kiirelt maha. Koju jõudes avastasin, et kui ma poleks maha tulnud, oleksin Londoni sõitnud. Täna tulin uuesti rongiga ning istusin jälle vale rongi peale. Järsku vaatasin aknast välja ja nägin, kuidas rong keeras hoopis teisele poole. Korraks käis paanikahoog läbi aga siis ajas naerma. Hüppasin siis järgmises peatuses maha ja sõitsin tagasi linna. Sealt võtsin uue rongi ning seekord joppas ja jõudsin ilusti koju. Lasin Narla välja ning see sittus terve aia täis. 

0 comments:

Post a Comment